Seppo Palkki, 268

Varaston hallinnan ammattilainen

Seppo Palkki on 49-vuotias kirkkonummelainen ja hän asuu Gesterbyssä. Seppo on asettunut ehdolle taas uudelleen, kun löysi itselleen mieluisen yhdistyksen, sitoutumattoman Pro Kirkkonummi ry:n.

Sepolle lähellä sydäntä on Gesterbyn kehittäminen. Hän esimerkiksi toivoo aluelle kauppaa, jotta erityisesti vanhemmille ihmisille saataisiin palveluita lähemmäksi. Gesterbyn alue tarvitsisi hänen mukaansa myös lisää paikoitusalueita, mikä parantaisi alueen turvallisuutta. Ohessa vielä Sepon oma video, jossa hän kertoo lisää ajatuksiaan tulevia kunnallisvaaleja ajatellen.

Vapaa-ajallaan Seppo pitää valokuvauksesta ja hän jakaakin mielellään sosiaalisen median kanavissaan kuvia kauniista Kirkkonummesta. Tämä Sepon kuva on ollut Kotitalo lehden haastattelussa.

Seppoa voitte seurata esimerkiksi Facebookissa ja Instagramissa.

Yhteystiedot: palkkister@gmail.com

Tutustu myös muihin ehdokkaisiin