Jan Nordström, 267

Jan Nordström, 267

Opettaja, Suomen mitta-alan ammattilaiset ry puheenjohtaja

Olen kaksikielinen yksinhuoltaja isä ja tullut takaisin juurilleni Kirkkonummelle. Olen asunut myös Lappeenrannassa, Iisalmessa ja Vantaalla. Kirkkonummi on ollut aina läsnä elämässäni, koska vanhempani ovat aina asuneet Kirkkonummella ja nykyään olen huolissani siitä mihin verorahat täällä menevät.

Vuosi sitten muutin takaisin Kirkkonummelle ja huomasin, että täällä erityisesti rakennusvalvonta tarvitsee tukea. Siksi hakeudun mukaan vaaleihin, jotta pääsen valtuustoon vaikuttamaan näihin asioihin. Minusta turvallinen ja viihtyisä ympäristö – niin kouluissa
kun muissakin yhteisissä tiloissa – on asia, jota voimme yhdessä vaatia.

Olen työskennellyt sekä maarakennus- että rakennusalalla monessa eri tehtävässä. Mittaaminen, tarkkuus ja rakentamisen laatu ovat olleet kunnia-asioita työssäni. Nämä minulle tärkeät asiat ovat saaneet minut aikanaan järjestäytymään. Perustin mittamiesten jaoston rakennusliittoon, jotta mittamiehet voisivat järjestäytyä. Sittemmin perustin Suomen mitta-alan ammattilaiset ry:n, jotta myös yrittäjät ja muut mitta alalla työskentelevät saisivat työhönsä tarvitsemaansa tukea ja turvaa.

Uskon, että näistä kaikista keräämäni kokemus on hyödyksi erilaisissa luottamustehtävissä myös Kirkkonummella.

Yhteystiedot: mitta.jan@gmail.com

 

Tutustu myös muihin ehdokkaisiin